Presentation av SD Tyresös kandidater till kommunfullmäktige 2018 | Sverigedemokraterna i Tyresö

Presentation av SD Tyresös kandidater till kommunfullmäktige 2018

Sverigedemokraterna i Tyresö kommer fram till valet den 9 september att presentera sina kandidater i valet till kommunfullmäktige. Dessa kommer att presenteras nedifrån och upp som de står på valsedeln.

Plats: 3
Namn: Bjarne Vifell
Ålder: 49
Uppdrag (inom SD Tyresö): Kassör Styrelsen
Bor i: Trollbäcken / Skälsätra
Sysselsättning: IT Ansvarig
Hjärtefråga: Sunt förnuft: Ju mer jag tänker på det, ju säkrare blir jag att SUNT förnuft ofta saknas. De senaste 30-40 åren har jag varit med om varierande grad av tokiga och rent av galna myndighets och politiska beslut. Dessa är ofta kontraproduktiva och ställer till det för vanliga människor på de mest galna vis. Ofta är ursprunget olika partiers ideologi tillsammans med experimentlusta som drabbar oss i Sverige. Det är inte sällan man undrar ”Hur tänkte man?” Jag hoppas politiken kommer ha mer av SUNT Förnuft.
Ambition: Jag har för avsikt att bidra i alla de nämnder och på alla de kommunfullmäktige som jag har möjlighet till under de fyra kommande åren. Jag skall försöka sätta fingret på beslut där man bortser från både kortsiktiga och långsiktiga konsekvenser och påtala detta. Vi politiker skall inte låta våra beslut styras enbart av ideologi eller experimentlusta, vi måste använda SUNT förnuft. Vi skall göra det som är BÄST för våra medborgare! Jag skall INTE påstå att JAG sitter på alla svar och ensam vet vad SUNT förnuft är. Jag (och alla andra politiker) måste lyssna på de som påverkas av besluten och ser fram emot mycket kontakt med Tyresöbor för att höra deras åsikter.